Nasturi Gianduia
Butoanele Gianduia ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 2 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 100 de porții cu 21 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de bicarbonat de sodiu, alune măcinate, praf de cafea instant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 6%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Gianduia Negrese, Gianduia Gelato, și Gianduia "Nutella" Negrese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, cu un mixer la viteză medie, bateți untul rumenit și zahărul până se amestecă. Bateți în albusul de ou și vanilia până se omogenizează, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Într-un alt bol, amestecați făina, pudra de cacao, pudra de cafea și bicarbonatul de sodiu. Se amestecă sau se bate în amestecul de unt până se încorporează bine. Se amestecă alunele.
Aruncați aluatul în porții de 1/2 linguriță, la distanță de 1 inch, pe foi de copt cu unt sau cu pergament de gătit de 12 pe 15 inci.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când vârfurile de fursecuri arată ușor crăpate, 8 până la 10 minute; dacă coaceți mai mult de o tigaie la un moment dat, comutați pozițiile tăvii la jumătatea coacerii.
Cu o spatulă largă, transferați cookie-urile în rafturi pentru a se răci. Dacă fursecurile fierbinți încep să se rupă, glisați o spatulă subțire sub ele pentru a elibera; lăsați să stea pe tigaie pentru a se întări, 2 până la 5 minute, apoi transferați pe rafturi pentru a se răci complet.