Napolitană La Cuptor Lasagne: Lasagne Napoletane

Napolitană La Cuptor Lasagne: Lasagne Napoletane
Napolitană coapte Lasagne: Lasagna Napoletane ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 671 calorii, 45g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $ 2.38 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ricotta, făină, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 57%. Rețete similare includ Lasagna albă cu Parmigiano Besciamella (lasagna în Bianco), Lasagne cu anghinare (Lasagne di Carciofi), și Lasagna La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Faceți aluatul de paste conform rețetei și rulați la cea mai subțire setare de pe o mașină de rulat paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
2
Tăiați pastele în fâșii de 5 inci lățime și 10 inci lungime. Se acoperă cu un prosop umed și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
3
Aduceți aproximativ 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Configurați o baie de gheață lângă plită și gătiți lasagna 1 minut în apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4
Se scurge, se reîmprospătează în baia de gheață și se scurge din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
5
Așezați-vă pe prosoape curate și umede.
6
Într-o tigaie de lasagna de 10 pe 20 de inci, stratați lasagna, începând cu 3/4 cană ragu, apoi un strat de paste, apoi un strat de ricotta, apoi un strat de polpette și cârnați, apoi un strat de Parmigiano și mozzarella. Utilizați toate ingredientele. Stratul superior trebuie acoperit cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Coaceți timp de 1 oră și 15 minute, până când marginile clocotesc.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Lăsați să se odihnească 15 minute înainte de feliere.
1
Mound făina în centrul unei plăci mari de lemn. Faceți o fântână în centrul făinii și adăugați ouăle. Folosind o furculiță, bateți ouăle împreună și apoi începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului. Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus pentru a păstra forma puțului (nu vă faceți griji dacă pare dezordonată).Când jumătate din făină este încorporată, aluatul va începe să se unească. Începeți să frământați aluatul, folosind în primul rând palmele mâinilor. Odată ce aluatul este o masă coezivă, puneți aluatul deoparte și răzuiți și aruncați bucățile uscate de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Făinați ușor placa și continuați să frământați timp de 10 minute, pudrând placa cu făină suplimentară, după cum este necesar. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în folie de plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate14
Revista