Napoleoni de roșii picante cu fasole neagră

Napoleoni de roșii picante cu fasole neagră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Napoleonii de roșii picante cu fasole neagră. O porție conține 231 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pudră de chili, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Neagră Picantă, Fasole Neagră Picantă, Citrică, și Fasole neagră picantă și orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți fasolea prăjită într-o oală mică la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole PrăjităFasole Prăjită
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Într-un castron mic, amestecați împreună smântână, salsa verde și un vârf de sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Aranjați roșiile feliate pe o tigaie. Condimentează feliile de roșii cu sare de mare grosieră, piper negru crăpat și pudră de chili. Puneți o lingură de fasole neagră pe fiecare felie de Roșie și întindeți ușor lăsând puțin loc pe marginea roșiei. Se acoperă cu niște jalapeno feliate, cilantro și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
Jalapenos FeliatJalapenos Feliat
Sare De Mare GrosierăSare De Mare Grosieră
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Stropiți fiecare felie cu ulei de măsline. Începeți să stivuiți felii una peste alta de 3 până la 4 înălțime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6
Se transferă într-un platou de servire și se strecoară ușor cu amestecul de smântână, înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista