Napoleoni de bezea cu înghețată de tei și mure

Nevoie de o garnitură fără gluten? Napoleonii de bezea cu înghețată de var și mure ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 222 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore. Un amestec de mure, zahăr, coajă de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Napoleoni De Bezea Cu Înghețată De Tei Și Mure, Cremă de lămâie și Lime Parfaits cu mure, și Cupe de bezea cu cremă de tei și fructe de pădure proaspete.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175 F și tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament. Faceți un șablon pentru bezea. Mai întâi, trasați un pătrat de 5 inci din carton și tăiați la dimensiune. Apoi urmăriți un pătrat de 3 inci în centru și decupați cu X-Acto sau cuțit utilitar.
Bateți albușurile cu sare într-un castron cu un mixer electric la viteză medie-mare până când țin doar vârfuri moi. Adăugați treptat jumătate de zahăr, bătând cu viteză mare și continuați să bateți până când albii dețin vârfuri rigide, lucioase. Îndoiți zahărul rămas ușor, dar bine.
Întindeți aproximativ 1 linguriță de bezea pe colțurile fiecărei bucăți de pergament și întoarceți hârtia, apăsând pe colțuri pentru a adera pergamentul pe foile de copt.
Începând din 1 colț, așezați șablonul plat pe 1 foaie de copt și puneți o lingură de bezea în centru. Ținând șablonul ferm, întindeți bezea uniform cu spatula offset pentru a umple deschiderea, apoi ridicați ușor șablonul drept în sus din foaie pentru a face o margine curată. Formați încă 17 bezea în același mod (9 pe foaie), răzuind excesul de bezea din șablon, după cum este necesar. Aruncați orice bezea rămasă.
Coaceți în treimile superioare și inferioare ale cuptorului până când se usucă la atingere, foarte palid și crocant, aproximativ 1 1/4 ore. Se răcește bezea pe foi 5 minute, apoi se curăță cu grijă bezea din pergament și se transferă în rafturi pentru a se răci.
Pur fructe de padure cu zahar (dupa gust) intr-un blender sau robot de bucatarie, apoi fortati printr-o sita fina intr-un bol pentru a indeparta semintele.
Presărați 6 pătrate de bezea cu zahăr de cofetărie. Puneți 1 pătrat de bezea fără zahăr pe fiecare dintre cele 6 farfurii și acoperiți cu linguri mici de înghețată și fructe de pădure, apoi acoperiți cu un pătrat de bezea cu zahăr. Puneți o bucată de frișcă pe fiecare napoleon și radeți un pic de coajă de var deasupra. Împărțiți sosul între farfurii.
* Bezea (fără zahăr cofetari) pot fi făcute cu 4 zile înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei. * Sosul de mure poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.