Napoleon de creveți
Creveții Napoleons ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă servește 36 și costă 53 de cenți per porție. O porție conține 111 calorii , 5 g de proteine și 7 g de grăsimi . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână muștar dijon, sos worcestershire, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 27% . Rețete similare includ Aruncarea de paste cu usturoi și creveți , Creveți asiatici și Adobo, Creveți la grătar cu usturoi .
Instrucțiuni
Tapetați două foi de copt cu hârtie de copt. Desfaceți o foaie de foietaj pe o suprafață ușor făinată.
Tăiați foaia în nouă pătrate, aproximativ 3 inci.
Tăiați fiecare pătrat în jumătate, formând 18 dreptunghiuri.
Puneți pe o foaie de copt pregătită. Repetați cu restul de foietaj.
Coaceți la 425° timp de 12-15 minute sau până când sunt umflate și aurii.
Scoateți pe un grătar pentru a se răci.
Într-un castron mic, bate crema de brânză, ceapa, muștar și sosul Worcestershire până se omogenizează bine. Se amestecă creveții, morcovul și baconul.
Pentru asamblare, folosiți o furculiță pentru a împărți fiecare aluat în jumătate pe orizontală.
Întindeți o lingură rotunjită de amestec de brânză cremă peste jumătățile inferioare; înlocuiți blaturile. Se da la frigider pana la servire.