Napi și păstârnac sotate cu rozmarin

Napi și păstârnac sotate cu rozmarin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați napi și păstârnac sotate cu rozmarin. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 163 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână napi, cățel de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Păstârnac și morcovi sote cu miere și rozmarin, Păstârnac Și Napi Gratinați, și Napi și păstârnac glazurați.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți napii, amestecând ocazional, până când sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NapNap
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați păstârnac și șalotă și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc și aproape fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
3
Adăugați usturoi, rozmarin și sare și piper după gust și gătiți, amestecând, până când legumele sunt fragede, încă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista