Napi la cuptor
Rețeta de napi la cuptor poate fi preparată în aproximativ 1 oră și 35 de minute . Această rețetă are 8 porții, cu 127 de calorii , 1 g de proteine și 3 g de grăsimi fiecare. Pentru 29 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Câteva persoane au apreciat foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto-ovo-vegetariană . Această rețetă de la Allrecipes necesită mere, scorțișoară măcinată, zahăr brun și unt. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor generos de 0% . Acest scor este foarte prost (dar totuși poate fi corectat). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Humus cu jalapeño copt la foc cu chipsuri de napi și sfeclă verde, Chiftele de napi și porumb la cuptor cu toamnă .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175 grade Celsius (350 grade Fahrenheit). Ungeți o caserolă cu diametrul de 20 cm.
Puneți napul într-o oală mare și acoperiți-l cu apă sărată; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți la foc mic până se înmoaie, 15-20 de minute.
Scurgeți și transferați într-un bol.
Pasați napii, 2 linguri de unt, sarea și piperul până obțineți o pastă fină.
Amestecați merele cu 2 linguri de zahăr brun și scorțișoară într-un bol.
Întindeți jumătate din amestecul de napi în vasul pregătit; adăugați deasupra jumătate din mere. Repetați cu restul de amestec de napi și cu amestecul de mere.
Amestecați manual făina, 1/4 cană de zahăr brun și 2 linguri de unt înmuiat într-un bol, până când amestecul capătă o textură uniformă, grosieră, asemănătoare unei făini; presărați peste caserolă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se gătește complet și face bule, aproximativ 1 oră.