Nanaimo Bars
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Nanaimo Bars. O porție conține 393 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de nucă de cocos deshidratată, ghimbir măcinat, pudră de cremă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Nanaimo Bars, Nanaimo Bars, și Nanaimo Bars.
Instrucțiuni
Tapetați o tavă pătrată de 20 cm (8 inch) superficială cu hârtie de copt.
Pentru a face primul strat: într-un castron mare, amestecați toate ingredientele împreună, cu excepția untului.
Se toarnă untul topit și se combină bine. Folosind o lingură, apăsați - o în cutie și răciți-o la frigider timp de 15 minute pentru a seta.
Pentru a face al doilea strat: cremă untul cu pudra de cremă, ideal cu un tel electric, până devine pufos. Apoi adăugați zahărul glazură puțin câte puțin.
Adăugați puțină apă caldă dacă devine prea rigidă. Neteziți amestecul cremos deasupra bazei de biscuiți și puneți-l din nou la frigider timp de 15 minute pentru a se seta.
Pentru a face al treilea strat: topiți ciocolata și untul într-un vas termorezistent peste o cratiță cu apă clocotită până când este netedă și lucioasă, asigurându-vă că baza vasului nu atinge apa.
Lăsați-l să se răcească ușor, apoi turnați peste stratul de cremă și neteziți cu un cuțit palet. Se răcește încă 15 minute sau până când este setat.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de servire pentru a-l lăsa să se înmoaie ușor, apoi tăiați-l în bare cu un cuțit mare ascuțit.