Nanaimo Bars

Nanaimo Bars
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Nanaimo Bars. O porție conține 393 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de nucă de cocos deshidratată, ghimbir măcinat, pudră de cremă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Nanaimo Bars, Nanaimo Bars, și Nanaimo Bars.

Instrucțiuni

1
Tapetați o tavă pătrată de 20 cm (8 inch) superficială cu hârtie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Pentru a face primul strat: într-un castron mare, amestecați toate ingredientele împreună, cu excepția untului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Se toarnă untul topit și se combină bine. Folosind o lingură, apăsați - o în cutie și răciți-o la frigider timp de 15 minute pentru a seta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4
Pentru a face al doilea strat: cremă untul cu pudra de cremă, ideal cu un tel electric, până devine pufos. Apoi adăugați zahărul glazură puțin câte puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De CremăPulbere De Cremă
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Adăugați puțină apă caldă dacă devine prea rigidă. Neteziți amestecul cremos deasupra bazei de biscuiți și puneți-l din nou la frigider timp de 15 minute pentru a se seta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
6
Pentru a face al treilea strat: topiți ciocolata și untul într-un vas termorezistent peste o cratiță cu apă clocotită până când este netedă și lucioasă, asigurându-vă că baza vasului nu atinge apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Lăsați-l să se răcească ușor, apoi turnați peste stratul de cremă și neteziți cu un cuțit palet. Se răcește încă 15 minute sau până când este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De PaletăCuțit De Paletă
8
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de servire pentru a-l lăsa să se înmoaie ușor, apoi tăiați-l în bare cu un cuțit mare ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista