Nachos dublu cu brânză și fasole
Rețeta dublă de brânză și fasole nachos ar putea satisface pofta mexicană în jurul valorii de 25 minute. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.18 pe portie. O porție conține 411 calorii, 13g de proteine, și 22g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Un amestec de chipsuri rotunde de tortilla de porumb, ceapă verde, amestec de brânză mexicană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Chorizo, fasole și brânză Nachos, Weight Watchers Brânză Slabă Și Fasole Neagră Nachos, și Quiche Cu Brânză Dublă Cu Slănină Dublă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de linii de pizza de 12 inci sau tigaie de 15x10x1 inci cu folie; pulverizați cu spray de gătit.
Întindeți jumătate de chipsuri uniform pe tigaie.
Într-un castron mic, amestecați fasolea prăjită și salsa. Aruncați aproximativ jumătate din amestec cu linguri mici peste chipsuri. Se acoperă cu jumătate din fiecare felii de jalape, ceapă și brânză. Repetați straturile care se termină cu brânză.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când brânza este topită.