Rețeta dublă de brânză și fasole nachos ar putea satisface pofta mexicană în jurul valorii de 25 minute. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.18 pe portie. O porție conține 411 calorii, 13g de proteine, și 22g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Un amestec de chipsuri rotunde de tortilla de porumb, ceapă verde, amestec de brânză mexicană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Chorizo, fasole și brânză Nachos, Weight Watchers Brânză Slabă Și Fasole Neagră Nachos, și Quiche Cu Brânză Dublă Cu Slănină Dublă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 400 de linii de pizza de 12 inci sau tigaie de 15x10x1 inci cu folie; pulverizați cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
2
Întindeți jumătate de chipsuri uniform pe tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Într-un castron mic, amestecați fasolea prăjită și salsa. Aruncați aproximativ jumătate din amestec cu linguri mici peste chipsuri. Se acoperă cu jumătate din fiecare felii de jalape, ceapă și brânză. Repetați straturile care se termină cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sos De Curcan, încălzit
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când brânza este topită.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este amestecul Teutonic Gamay Pinot Noir din 1787 D.hr. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.