Nachos de curcan rămas

Nachos de curcan rămas
Restul de nachos cu curcan este o rețetă mexicană care servește 8. O porție conține 382 de calorii, 13 g de proteine și 22 g de grăsimi. Pentru 94 de cenți per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pe placul a 810 de bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și cumpărați brânză procesată, curcan, chipsuri tortilla și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca aperitiv. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 60%. Rețete similare includ Leftover French Onion Turkey Bake | Bucăt bun Resturi, supă simplă cu tăiței de curcan și alte 7 ciorbe de curcan rămase și ciorbă simplă cu tăiței cu resturi de curcan și alte 7 ciorbă de curcan rămase.

Instrucțiuni

1
Combinați mâncarea cu brânză, curcanul și salsa într-un castron mare care poate fi utilizat în cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză TopităBrânză Topită
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Încălziți amestecul de brânză la maxim în cuptorul cu microunde, amestecând după 1 minut și după aceea la fiecare 30 de secunde, până când brânza se topește, aproximativ 3 minute. Acoperiți cu smântână și măsline și serviți cu chipsuri tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California

Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, vinul spumant și Riesling sunt alegeri excelente pentru Nachos. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Lexème Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Lexème Pinot Noir
Lexème Pinot Noir
echilibrat, fin, neted
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista