Nabe (Yosenabe / Oală Fierbinte Japoneză)

Nabe (Yosenabe / Oală Fierbinte Japoneză)
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Nabe (Yosenabe / oală fierbinte japoneză) ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 704 calorii, 83g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $35.47 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. Dacă aveți bonito, harusame, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Paște Tori Tsukune Nabe (Oală Fierbinte Japoneză Cu Chiftele De Pui), Yukimi Nabe (snowviewing Nabe), și Spaghete Instant cu o oală cu sos de carne.

Instrucțiuni

1
Adăugați apa și kombu într-o oală de stoc și lăsați-o să se absoarbă timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KombuKombu
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Puneți vasul la foc mediu și aduceți-l la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scoateți kombu-ul și adăugați bonito-ul și amestecați-l o dată pentru a se amesteca. De îndată ce lichidul fierbe din nou, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KombuKombu
4
Îndepărtați orice gunoi care apare la suprafață.Opriți focul și lăsați lichidul să se absoarbă timp de 15 minute. Se strecoară printr-o sită fină sau o pânză de brânză. Nu strângeți fulgii de bonito, deoarece ar face dashi tulbure. Aruncați fulgii de bonito după utilizare.Yose Nabe: pregătiți bulionul combinând dashi, mirin și sosul de soia. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De BonitoFulgi De Bonito
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
DashiDashi
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Așezați varza pe fundul vasului nabe. Deasupra varzei, adăugați harusame, tofu, scoici, creveți, scoici, snapper roșu, pui, negi, spanac, ciuperci și morcov, aranjând fiecare ingredient într-o ordine îngrijită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Red SnapperRed Snapper
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se toarnă bulionul, se acoperă oala fierbinte și se aduce la fierbere la foc mare până la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Transferați oala fierbinte pe masa de luat masa și serviți imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura

Vin recomandat: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling

Gewurztraminer, Chenin Blanc și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Heinz Eifel Shine Gewurztraminer. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Heinz Eifel Shine Gewurztraminer
Heinz Eifel Shine Gewurztraminer
Dulceața lui Gew ar putea compensa condimentul din bucătăria asiatică. Se potrivește bine cu brânza și vânatul sălbatic cărnos, gras (gras). Somonul afumat este un meci deosebit de bun.Vegan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate88
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista