Mătușa lui Bill maro bomboane
Mătușa lui Bill maro bomboane este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 30 de porții cu 196 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, apă, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Varza umplută a mătușii Peggy și a unchiului Bill, Bill 's Chili" și DCA, și Legumele prăjite ale lui Bill pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Unt 8x8x2-inch tigaie de copt din metal.
Combinați 2 cești de zahăr și jumătate și jumătategreu cratiță mare. Se amestecă ocazional căldură scăzută până se dizolvă zahărul. Pune deoparte.
Aduceți restul de 1 cană de zahăr și 1/4 cană de apă la fiert într-o cratiță medie grea la foc mediu-mic, amestecând până când zahărulse dizolvă. Creșteți căldura; continuați fierberea fără a amesteca până când siropul devine adânc, periați părțile laterale ale tigaiei cu perie umedă și tigaie rotitoare, aproximativ 8 minute.
Se toarnă imediat sirop de carameljumătate și jumătate de amestec într-o cratiță mare(amestecul va bule). Se amestecă constant la foc mediu-mic până se dizolvă caramelul.Atașați termometrul pentru bomboane pe partea laterală a tigaiei. Creșteți căldura la mediu. Continuațigătit și amestecând până când amestecul se înregistrează244.
Scoateți dinîncălziți și amestecați imediat bicarbonatul de sodiu(amestecul se va spuma ușor).
Adăugați unt șise amestecă pentru a se topi.
Se lasă să stea fără agitare până laamestecul se răcește la 160 km f, aproximativ 20 de minute.
Se amestecă în vanilie. Folosind o lingură mare de lemn,amestecați constant până când bomboanele încep să se îngroșeși își pierde luciul, 4 până la 5 minute.
Se amestecă innuts (bomboane va fi foarte rigid). Răzuiește bomboaneîn tigaia pregătită. Folosind vârful degetelor umede, apăsați ferm bomboanele în tigaie. Se răceștecomplet, apoi se taie în 30 de pătrate.