Măsline verzi și Mascarpone Dip

Măsline verzi și Mascarpone Dip
Măsline verde și Mascarpone Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 882 calorii, 25g de proteine, și 76g de grăsime. Această rețetă servește 3. Pentru $ 2.87 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți chipsuri de bagel, morcovi, roșii cherry și măsline de cocktail fiecare pe bețe și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gnocchi de măsline verzi cu sos de măsline verde, Cupcakes cu ulei de măsline cu cremă de unt mascarpone curcubeu, și Tapenade ușor de măsline negru (cu o versiune de măsline verde prea!).

Instrucțiuni

1
Strângeți cât mai multă apă din spanacul dezghețat. Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele împreună până când sunt combinate uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
* Am găsit măslinele din magazinul nostru ca fiind foarte fierbinți. Gustați pe măsură ce adăugați acest ingredient.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții3
Scor De Sănătate47
Revista