Măsline Umplute La Cuptor

Măsline Umplute La Cuptor
Măslinele umplute la cuptor necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 42 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 48 și costă 12 cenți pe porție. Funcționează bine ca o farfurie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de foarte măsline, parmezan, frunze de pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cartofi dulci la cuptor umpluți cu Feta, măsline și roșii uscate, Măsline Umplute Cu Zesty, și Măsline Umplute În Trei Moduri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Scurgeți măslinele într-o strecurătoare, apoi într-un singur strat pe mai multe straturi de prosoape de hârtie pentru a se scurge și usca puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Într-un robot de bucătărie, pulse usturoi până la tocat, răzuind părțile laterale după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați pătrunjelul și pulsul până se toacă, răzuind părțile laterale după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
5
Adăugați carne de porc, 1/2 linguriță. sare, 1/2 linguriță. piper și parmezan. Vârtej să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Folosind degetele sau o lingură mică, umpleți fiecare măslin cu 1/4 până la 1/2 linguriță. amestec de porc. Re-forma de măsline în jurul valorii de amestec, dacă este necesar. (Coacerea și coacerea le vor păstra împreună odată ce sunt gătite.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Într-o pungă de plastic resigilabilă, combinați făina, rămânând 1/2 linguriță. sare, rămânând 1/2 linguriță. piper și cayenne. Puneți măsline umplute în pungă și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline UmpluteMăsline Umplute
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
8
Scoateți măslinele și așezați, într-un singur strat, pe o suprafață uscată, scuturând excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
9
Într-un castron mediu, bateți ouăle cu 2 lingurițe. apă. Alături de ouă, așezați o farfurie mare sau un castron puțin adânc și umpleți cu pesmet. Pe cealaltă parte a firimiturilor de pâine, așezați o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Înmuiați măslinele făinoase, câteva odată, în amestecul de ouă și lăsați excesul să se scurgă; apoi rotiți măslinele în pesmet sau panko, atingeți excesul și așezați măslinele acoperite pe foaia de copt. Acest proces este mai ușor dacă păstrați o mână "uscată" (pentru a pune măsline făinoase în amestec de ouă și a scoate măsline acoperite din pesmet) și o mână "umedă" (pentru a muta măslinele de la ou la pesmet).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
11
Coaceți măslinele până la auriu și sfârâit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
12
Serviți cald.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista