Măsline Umplute La Cuptor
Măslinele umplute la cuptor necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 42 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 48 și costă 12 cenți pe porție. Funcționează bine ca o farfurie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de foarte măsline, parmezan, frunze de pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cartofi dulci la cuptor umpluți cu Feta, măsline și roșii uscate, Măsline Umplute Cu Zesty, și Măsline Umplute În Trei Moduri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Scurgeți măslinele într-o strecurătoare, apoi într-un singur strat pe mai multe straturi de prosoape de hârtie pentru a se scurge și usca puțin.
Într-un robot de bucătărie, pulse usturoi până la tocat, răzuind părțile laterale după cum este necesar.
Adăugați pătrunjelul și pulsul până se toacă, răzuind părțile laterale după cum este necesar.
Adăugați carne de porc, 1/2 linguriță. sare, 1/2 linguriță. piper și parmezan. Vârtej să se amestece.
Folosind degetele sau o lingură mică, umpleți fiecare măslin cu 1/4 până la 1/2 linguriță. amestec de porc. Re-forma de măsline în jurul valorii de amestec, dacă este necesar. (Coacerea și coacerea le vor păstra împreună odată ce sunt gătite.)
Într-o pungă de plastic resigilabilă, combinați făina, rămânând 1/2 linguriță. sare, rămânând 1/2 linguriță. piper și cayenne. Puneți măsline umplute în pungă și aruncați pentru a acoperi.
Scoateți măslinele și așezați, într-un singur strat, pe o suprafață uscată, scuturând excesul de făină.
Într-un castron mediu, bateți ouăle cu 2 lingurițe. apă. Alături de ouă, așezați o farfurie mare sau un castron puțin adânc și umpleți cu pesmet. Pe cealaltă parte a firimiturilor de pâine, așezați o foaie mare de copt.
Înmuiați măslinele făinoase, câteva odată, în amestecul de ouă și lăsați excesul să se scurgă; apoi rotiți măslinele în pesmet sau panko, atingeți excesul și așezați măslinele acoperite pe foaia de copt. Acest proces este mai ușor dacă păstrați o mână "uscată" (pentru a pune măsline făinoase în amestec de ouă și a scoate măsline acoperite din pesmet) și o mână "umedă" (pentru a muta măslinele de la ou la pesmet).
Coaceți măslinele până la auriu și sfârâit, aproximativ 20 de minute.