Măsline Umplute La Cuptor

Măsline Umplute La Cuptor
Măslinele umplute la cuptor necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 42 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 48 și costă 12 cenți pe porție. Funcționează bine ca o farfurie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de foarte măsline, parmezan, frunze de pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cartofi dulci la cuptor umpluți cu Feta, măsline și roșii uscate, Măsline Umplute Cu Zesty, și Măsline Umplute În Trei Moduri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Scurgeți măslinele într-o strecurătoare, apoi într-un singur strat pe mai multe straturi de prosoape de hârtie pentru a se scurge și usca puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Într-un robot de bucătărie, pulse usturoi până la tocat, răzuind părțile laterale după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Adăugați pătrunjelul și pulsul până se toacă, răzuind părțile laterale după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
5
Adăugați carne de porc, 1/2 linguriță. sare, 1/2 linguriță. piper și parmezan. Vârtej să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Folosind degetele sau o lingură mică, umpleți fiecare măslin cu 1/4 până la 1/2 linguriță. amestec de porc. Re-forma de măsline în jurul valorii de amestec, dacă este necesar. (Coacerea și coacerea le vor păstra împreună odată ce sunt gătite.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
7
Într-o pungă de plastic resigilabilă, combinați făina, rămânând 1/2 linguriță. sare, rămânând 1/2 linguriță. piper și cayenne. Puneți măsline umplute în pungă și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline UmpluteMăsline Umplute
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
8
Scoateți măslinele și așezați, într-un singur strat, pe o suprafață uscată, scuturând excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
9
Într-un castron mediu, bateți ouăle cu 2 lingurițe. apă. Alături de ouă, așezați o farfurie mare sau un castron puțin adânc și umpleți cu pesmet. Pe cealaltă parte a firimiturilor de pâine, așezați o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Înmuiați măslinele făinoase, câteva odată, în amestecul de ouă și lăsați excesul să se scurgă; apoi rotiți măslinele în pesmet sau panko, atingeți excesul și așezați măslinele acoperite pe foaia de copt. Acest proces este mai ușor dacă păstrați o mână "uscată" (pentru a pune măsline făinoase în amestec de ouă și a scoate măsline acoperite din pesmet) și o mână "umedă" (pentru a muta măslinele de la ou la pesmet).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
11
Coaceți măslinele până la auriu și sfârâit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Serviți cald.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista