Măsline Condimentate Marocane
Măslinele condimentate marocane sunt o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 114 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, ulei de măsline, harissa și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Măsline Condimentate Marocane, Pui marocan cu măsline, și Măsline Cu Ierburi Marocane.
Instrucțiuni
Acoperiți măslinele cu apă într-o cratiță mică și aduceți la fierbere, apoi scurgeți.
Gatiti usturoiul in ulei intr-o tigaie grea de 10 inci la foc mediu pana cand usturoiul este auriu, aproximativ 2 minute.
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând, 1 minut. Se amestecă în apă, harissa, cimbru și măsline și se fierbe rapid, amestecând ocazional, până când lichidul se îngroașă și acoperă măslinele, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă felii de lămâie.
Se transferă într-un vas superficial și se marinează, răcit, cel puțin 24 de ore.
Măslinele se păstrează, refrigerate într-un recipient etanș, 1 lună.