Mănâncă pentru opt dolari: Risotto de dovlecei și scallion
Mănâncă pentru opt dolari: Butternut Squash și risotto Scallion ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 628 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $3.74 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 151 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână orez arborio, dovlecei de nucă, scallions și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este spectaculos. Încercați Mănâncă Pentru Opt Dolari: Susan Scallion Tofu, Risotto De Dovleac, și Risotto De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați dovleceii și bulionul într-o cratiță medie la foc mare. Se fierbe la foc mic, neacoperit, până când dovlecelul este fraged, aproximativ 15 minute. Puneți deoparte la foc mic pentru a vă încălzi în timp ce continuați cu rețeta.
Înveliți un cuptor olandez sau o tigaie adâncă saut cu ulei de măsline și puneți-l la foc mediu.
Adăugați eșalota, părțile albe ale scallions și usturoiul și gătiți până când sunt parfumate și încep să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Adăugați orezul și continuați să amestecați până când boabele sunt acoperite cu ulei și încep să se prăjească, aproximativ 1 minut.
Adăugați o linguriță de sare și vinul și gătiți, amestecând, până aproape evaporat, aproximativ 3 minute. Reduceți focul la mediu-mic și adăugați 1 cană din bulionul cald, amestecând ocazional până când orezul a absorbit lichidul.
Continuați să adăugați stoc în oală în porții de cupă de la calibru, amestecând ocazional până când fiecare lot este absorbit înainte de a adăuga mai mult. Nu trebuie să amestecați constant, dar doriți, de asemenea, să vă asigurați că orezul nu se lipeste de fundul tigaiei. Când lichidele sunt aproape absorbite, adăugați următoarea ceașcă de stoc și repetați.
Când orezul este aproape gătit, adăugați bulionul rămas și cuburile de dovlecei. Se amestecă părțile verzi ale scallionilor, rezervând unele pentru garnitură. Pentru a servi, puneți risotto-ul în boluri și presărați cu restul de scallions.