Mănâncă pentru opt dolari: Pupusas con Curtido
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați să mâncați pentru opt dolari: Pupusas con Curtido. Această rețetă servește 2 și costă 97 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 739 calorii, 14g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Un amestec de oregano, oțet de vin, cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 31 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este excelent. Încercați Pupusas cu Curtido, Curtido, și Curtido pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți masa harina și sarea într-un castron larg. Adăugați încet aproximativ 1 1/3 căni de apă fierbinte de la robinet, amestecând pe măsură ce mergeți. Aluatul rezultat trebuie să fie moale și chit, dar nu lipicios.
Adăugați mai multă apă dacă aveți nevoie de ea. Frământați bine și formați-vă într-o minge netedă.
Puneți aluatul într-o pungă de plastic și lăsați-l deoparte timp de 30 de minute sau mai mult.
Împărțiți aluatul în 10 bile netede. Aplatizați ușor bilele pentru a face chiftele mici și netede. Păstrați-le acoperite cu plastic. Împărțiți brânza rasă în 10 porții și păstrați un castron cu apă călduță în apropiere.
Umeziți o palmă cupată cu apă călduță. Luați un aluat de aluat, puneți-l în palma cupată și apăsați pe el până când aveți o rundă ușor cupată de 3 inci. (Dacă marginile se rup, fixați-le cu degetele umezite.) Acum puneți 2 până la 3 linguri de brânză rasă în ceașcă (nu mă pot potrivi niciodată atât de mult și ajung să rămân cu brânză rămasă). Aduceți marginile Cupei împreună peste vârful brânzei și formați din nou o bilă. Apăsați ușor mingea pentru a face un patty. Faceți alte 9 torturi umplute cu brânză, păstrându-le acoperite pe o foaie de hârtie de ceară în timp ce lucrați.
Puneți o tavă din fontă sau o tigaie peste o flacără medie-mare. Are nevoie de ceva timp să se încălzească.
Tăiați o pungă de plastic în două bucăți sau pregătiți două bucăți de hârtie de ceară de dimensiunea presei dvs. de tortilla. Puneți un aluat umplut între cele două bucăți de plastic și aplatizați-l în presa de tortilla până când are aproximativ 5 inci în diametru. Faceți fiecare pupusa chiar înainte de a o găti.
Folosiți un prosop de hârtie pentru a unge ușor grătarul.
Îndepărtați stratul superior de plastic din pupusa și apoi inversați pupusa pe grătarul fierbinte, îndepărtând stratul inferior de plastic în timp ce faceți acest lucru. Gatiti 30 de secunde, apoi intoarceti si gatiti cealalta parte timp de 30 de secunde. Întoarceți din nou și folosiți un prosop de hârtie mic, dar gros, pentru a roti pupusa apăsând în jos pe marginea sa, oferindu-i o ușoară întoarcere. Lucrați rapid în jurul întregii pupuse. Ar trebui să se umfle puțin, dar nu va face întotdeauna acest lucru—nu vă faceți griji. Întoarceți-vă după 20 de secunde și continuați să apăsați și să rotiți dacă nu a umflat încă. Continuați să vă întoarceți la fiecare 15 secunde până când pupusa are câteva pete maronii și a gătit 2 până la 2 1/2 minute în total.
Scoateți din grătar și păstrați-l acoperit cu un prosop în timp ce gătiți restul, stivuindu-le una peste alta pe măsură ce terminați.
Serviți imediat sau reîncălziți prin re-grătar 30 de secunde pe fiecare parte sau împachetare în folie și coacere la 350 timp de 15 minute.
Combinați toate ingredientele într-un castron mare și aruncați bine pentru a amesteca. Se lasă deoparte timp de 1 oră sau mai mult, la frigider, dacă este necesar.