Mămăligă la grătar cu roșii și fasole albă

Mămăligă la grătar cu roșii și fasole albă
Nevoie de o curs principal fără gluten? Polenta la grătar cu roșii și fasole albă ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 3 și costă 8,42 USD pe porție. O porție conține 318 calorii, 23g de proteine, și 9g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 93%. Încercați Degete de mămăligă cu fasole și roșii, Ratatouille cu fasole albă și mămăligă, și Mămăligă la cuptor cu parmezan cu fasole albă toscană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie pentru grătar sau o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Înveliți tigaia și feliile de mămăligă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Așezați felii de mămăligă pe tigaie sau tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
În timp ce mămăliga gătește, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați roșiile și usturoiul în tigaie; saut 4 minute sau până când roșiile se înmoaie și usturoiul este fraged. Reduceți căldura la minim. Se amestecă fasolea și următoarele 3 ingrediente. Gatiti, amestecand constant, 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Așezați 3 felii de mămăligă pe fiecare dintre cele 3 farfurii. Se amestecă uniform amestecul de roșii peste mămăligă și se presară uniform cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
7
Garnisiți cu crenguțe de rozmarin, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
8
Sfat de bucătărie pentru comenzi rapide
9
Pentru a îndepărta rapid frunzele proaspete de rozmarin de pe tulpina dură și lemnoasă, țineți vârful crenguței de rozmarin cu frunzele îndreptate în sus peste o tăietură. Cu cealaltă mână, treceți degetele de-a lungul tulpinii împotriva direcției frunzelor, ciupind strâns. Degetele tale vor separa frunzele de tulpină. Movilă frunzele împreună pe tăblița ta, apoi toacă frunzele cu un cuțit de bucătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Chefs CuțitChefs Cuțit
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții3
Scor De Sănătate100
Revista