Mămăligă la grătar cu roșii și fasole albă
Nevoie de o curs principal fără gluten? Polenta la grătar cu roșii și fasole albă ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 3 și costă 8,42 USD pe porție. O porție conține 318 calorii, 23g de proteine, și 9g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 93%. Încercați Degete de mămăligă cu fasole și roșii, Ratatouille cu fasole albă și mămăligă, și Mămăligă la cuptor cu parmezan cu fasole albă toscană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie pentru grătar sau o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Înveliți tigaia și feliile de mămăligă cu spray de gătit.
Așezați felii de mămăligă pe tigaie sau tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
În timp ce mămăliga gătește, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați roșiile și usturoiul în tigaie; saut 4 minute sau până când roșiile se înmoaie și usturoiul este fraged. Reduceți căldura la minim. Se amestecă fasolea și următoarele 3 ingrediente. Gatiti, amestecand constant, 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Așezați 3 felii de mămăligă pe fiecare dintre cele 3 farfurii. Se amestecă uniform amestecul de roșii peste mămăligă și se presară uniform cu brânză.
Garnisiți cu crenguțe de rozmarin, dacă doriți.
Sfat de bucătărie pentru comenzi rapide
Pentru a îndepărta rapid frunzele proaspete de rozmarin de pe tulpina dură și lemnoasă, țineți vârful crenguței de rozmarin cu frunzele îndreptate în sus peste o tăietură. Cu cealaltă mână, treceți degetele de-a lungul tulpinii împotriva direcției frunzelor, ciupind strâns. Degetele tale vor separa frunzele de tulpină. Movilă frunzele împreună pe tăblița ta, apoi toacă frunzele cu un cuțit de bucătar.