Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețete în cutia dvs. de rețete, mămăligă de busuioc cu fasole și ardei ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această garnitură are 309 calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de ceapă, ardei gras, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 77%. Rețete similare sunt Fasole verde busuioc cu ardei roșii prăjiți, Mămăligă la grătar cu ardei și Pecorino, și Cârnați și ardei cu mămăligă crocantă.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, aduceți apa la fierbere; adăugați 1/2 linguriță sare. Adăugați treptat făină de porumb, amestecând constant. Reduceți căldura la minim. Se amestecă busuiocul. Gatiti si amestecati timp de 10 minute sau pana cand sunt groase si cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Busuioc
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Transfer la un 8-in. vas pătrat acoperit cu spray de gătit. Se răcește la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
3
Într-o tigaie mare, călește ardeii, ceapa și usturoiul în ulei până se înmoaie. Se amestecă fasolea, piperul și sarea rămasă; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Usturoi
Piper
Fasole
Ceapă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Tăiați mămăliga în patru pătrate; așezați pe o foaie de copt unsă. Se fierbe 4 inch. de la căldură timp de 5 minute. Întoarceți și fierbeți cu 5-6 minute mai mult sau până când este încălzit. Se acoperă cu amestec de legume.