Mâncare fierbinte cu orez brun
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete vegetariene fără gluten și lacto ovo la cutia de rețete, mâncarea caldă cu orez brun ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 6 porții cu 223 de calorii, 5 g de proteine și 8 g de grăsime fiecare. Pentru 58 de cenți per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și luați ceapă, unt, maghiran și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 32%. Acest scor nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Orez brun Pilaf Dish, Wild Rice Hot Dish și Broccoli Rice Hot Dish.
Instrucțiuni
Într-o tigaie antiaderentă, căliți orezul în jumătate din unt până se rumenește; transferați într-un castron mare. În aceeași tigaie, căliți ciupercile, țelina și ceapa în untul rămas până se înmoaie; se adaugă la orez. Se amestecă apa, nucile pecan, sare, maghiran, piper, salvie și cimbru.
Transferați într-un 1-1/2-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 25-30 de minute sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit. Pufează cu o furculiță înainte de servire.