Mâncare fierbinte cu orez brun

Mâncare fierbinte cu orez brun
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete vegetariene fără gluten și lacto ovo la cutia de rețete, mâncarea caldă cu orez brun ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 6 porții cu 223 de calorii, 5 g de proteine și 8 g de grăsime fiecare. Pentru 58 de cenți per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și luați ceapă, unt, maghiran și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 32%. Acest scor nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Orez brun Pilaf Dish, Wild Rice Hot Dish și Broccoli Rice Hot Dish.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie antiaderentă, căliți orezul în jumătate din unt până se rumenește; transferați într-un castron mare. În aceeași tigaie, căliți ciupercile, țelina și ceapa în untul rămas până se înmoaie; se adaugă la orez. Se amestecă apa, nucile pecan, sare, maghiran, piper, salvie și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
MaghiranMaghiran
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Transferați într-un 1-1/2-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 25-30 de minute sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit. Pufează cu o furculiță înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista