Muștar verde cu Chipotle și slănină
Rețeta de muștar verde cu Chipotle și slănină ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 10 și costă 53 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 108 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, ardei iute chipotle în adobo, verdeață de muștar creț și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Verdeață De Muștar Fiert Cu Slănină, Sandvișuri cu slănină, spanac și ceapă roșie cu muștar zmeură-Chipotle, și Salată caldă de mazăre cu ochi negri, verdeață de muștar ofilită și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grosolan verdeața, apoi gătiți în 2 loturi într - o oală de 6 până la 8 litri cu apă sărată clocotită, neacoperită, amestecând ocazional, până când se ofilesc și se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Transferați cu o lingură cu fante într-un castron mare cu apă rece pentru a opri gătitul.
Scurgeți verdele într-o strecurătoare, apăsând ușor pentru a elibera excesul de umiditate.
Gătiți slănina într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecând, până când este crocantă, 4 până la 5 minute.
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, rezervând grăsimea în tigaie.
Adăugați ulei, chipotle, verdeață și sare în grăsime și gătiți, amestecând ocazional, până când se încălzește, 2 până la 3 minute.
Se transferă într-un vas de servit și se presară cu slănină.
Verdele pot fi fierte cu 1 zi înainte și răcite într-o pungă de plastic sigilată.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Gunderloch Estate Riesling Uscat]()
Gunderloch Estate Riesling Uscat