Muștar Aioli cartofi la grătar cu ierburi Fine
Mustar Aioli cartofi la gratar cu ierburi Fine ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 6 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 249 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați muștar de cereale, maioneză, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi pentru copii cu brânză cremoasă de capră și ierburi Fine, Muștar aioli - cartofi la grătar cu ierburi fine, și Jackson Mighty alimente Fine și Lucky Lounge anghinare la grătar și usturoi Aioli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Bateți maioneza, muștarul Dijon, muștarul din cereale integrale, mierea și usturoiul și presărați sare și piper acoperiți vasul și refrigerați cel puțin 30 de minute și până la 1 zi.
Puneți cartofii într-o oală și acoperiți cu apă rece cu 2 inci.
Se adaugă sarea și se aduce la fierbere la foc mare. Gatiti cartofii pana cand un bivol introdus in centrul fiecarui cartof se intalneste cu o oarecare rezistenta, 12-15 minute.
Se scurge bine și se răcește ușor.
Preîncălziți grătarul la mediu pentru căldură directă.
Tăiați cartofii în jumătate, aruncați cu o parte din aioli de muștar și presărați cu sare.
Așezați cartofii tăiați cu fața în jos pe grătar și grătați până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute. Întoarceți cartofii și grătați până se rumenesc și tocmai gătiți, aproximativ 3 minute.
Transferați cartofii într-un platou și presărați pătrunjelul, arpagicul, tarhonul, sarea și piperul.
Serviți cartofii cu aioli de muștar rămas.