Mușcături picante de baghetă de porc

Mușcături picante de baghetă de porc
Mușcături de baghete picante de porc durează aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 5 g de grăsimi și un total de 107 calorii . Pentru 44 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână maioneză, suc de lămâie, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 23% , acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Smash - Chifteluțe picante de porc cu sos picant de porc , Carne de porc dulce și picant și Varză Napa cu tăiței picant și mușcături de brânză picante .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele șapte ingrediente; freca peste muschiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Coajă Suplimentară De LămâieCoajă Suplimentară De Lămâie
2
Puneți într-o pungă mare de plastic resigilabilă; sigilați și dați la frigider peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Puneți muschiul pe un gratar într-o tavă de prăjire mică, căptușită cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Coaceți, descoperit, la 425° timp de 20-30 de minute sau până când un termometru arată 145°.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia felii.
6
Între timp, într-un castron mic, combinați maioneza, sucul de lămâie și coaja. felii subțiri de porc; serviți pe pâine prăjită cu o praf de maioneză de lime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Stropiți cu coajă suplimentară de lămâie dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De TeiCoaja De Tei
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista