Mușcături De Pui Thailandeze Cu Sos De Scufundare

Mușcături De Pui Thailandeze Cu Sos De Scufundare
Thai mușcături de pui cu sos de scufundare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 50. O porție conține 27 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați sos de arahide thailandez, scallions, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. Este perfect pentru Super Bowl. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pui La Grătar Thailandez Cu Sos De Scufundare Cu Coriandru, Mușcături de pui de bivol cu sos de scufundare cu brânză albastră, și Pui la grătar Thailandez cu sos dulce și picant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă zahărul și condimentele uscate într-un castron mic. Într-o cană de măsurare cu 2 căni, amestecați sosul de arahide, laptele de cocos și bulionul. Împărțiți fiecare sân tăind pe jumătate orizontal. Ușor Lira la aproximativ o grosime de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Sos De ArahideSos De Arahide
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Puneți puiul și uleiul într-un castron mediu; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Presărați amestecul de condimente uniform peste pieptul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
4
Încălziți o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare până când este foarte fierbinte, apoi adăugați pui. Gatiti, intorcand o data, pana se rumeneste si se fierbe complet, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Adăugați amestecul de arahide în tigaia goală; gătiți, amestecând constant pentru a slăbi bucățile maro, până când sosul se reduce la jumătate, aproximativ 2 până la 4 minute. Reveniți la cupa de măsurare. (Puiul și sosul se pot face cu 2 ore înainte; reîncălziți într-un cuptor cald sau cuptor cu microunde.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Pentru a servi, tăiați fiecare cotlet de sân în 12 până la 15 bucăți de mușcătură.
8
Transferați pe un platou de servire.
9
Stropiți cu puțin sos de arahide, apoi presărați alune și scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ArahideSos De Arahide
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
10
Serviți imediat cu scobitori și sosul de scufundare rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. L ' Ecole 41 Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
L ' Ecole 41 Chenin Blanc
L ' Ecole 41 Chenin Blanc
Acest Chenin Blanc proaspăt și vibrant prezintă arome expresive abundente de iasomie, fructul pasiunii și floare de portocal cu arome de fructe stelare și măr pe un finisaj mineral echilibrat și crocant.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista