Mușcături de friptură Chevre și Mango
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 96 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, friptură de flanc, bucăți de mango și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Friptură De Picior De Miel Cu Sos De Shitake Chevre De Arțar, Friptură de fustă cubaneză cu Escabeche de roșii și sos de friptură de Mango, și Mușcături De Pepene Mango.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din friptură. Clătiți carnea, uscați-o, frecați-o cu ulei și presărați-o cu sare și piper.
Așezați friptura pe un grătar de gătit cu ulei peste un pat solid de cărbuni foarte fierbinți sau cea mai mare căldură cu gaz (puteți ține mâna de la 1 la 2 in. deasupra grătarului doar 1 până la 2 secunde); acoperiți grătarul cu gaz. Gatiti pana cand este ferm cand este apasat pe capatul subtire, dar inca destul de roz in interior (taiat pentru a verifica), 8 pana la 10 minute; întoarceți-vă la jumătatea drumului.
Transferați friptura pe o farfurie; lăsați să se răcească cel puțin 30 de minute. Cu aproximativ 45 de minute înainte de feliere, puneți friptura la congelator (va fi mai ușor să feliați subțire).
Pe o scândură cu un cuțit foarte ascuțit, tăiați friptura peste bob, drept în sus și în jos și cât mai subțire și uniform posibil, pentru a face 30 până la 34 de felii; economisiți capete înguste și inegale doar pentru a mânca. Dacă este umed, ștergeți cu prosoape de hârtie.
Măsurați sucurile de carne acumulate și adăugați suficient lapte pentru a face 2 linguri.; se toarnă într-un castron. Se sfărâmă brânza în castron și se pasează cu o furculiță într-o pastă netedă.
Lucrând cu 1 bandă de friptură la un moment dat, așezați banda pe o parte plană.
Întindeți banda cu aproximativ 3/4 linguriță. amestec de brânză, apoi așezați 1 frunză de mentă și 1 bucată de mango la capătul benzii și rulați pentru a închide.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu cel puțin 10 minute înainte de servire.