Mușcături de ciuperci Brie și Merlot
Mușcăturile de ciuperci Brie și Merlot ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 15 porții cu 65 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper măcinat, merlot, coji de phyllo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cherry - Merlot Brownie Bites, Merlot de pui cu ciuperci, și Ciuperci la grătar cu reducere Merlot pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Coaceți cojile conform instrucțiunilor pachetului.
Lăsați să se răcească în timp ce faceți umplutura.
Încălziți o tigaie la foc mediu și adăugați untul. Când untul este topit, adăugați șalotele și usturoiul și gătiți până la moale, aproximativ 5 minute.
Se adaugă ciupercile și se condimentează cu sare și piper, după gust. Când ciupercile și-au eliberat lichidul, adăugați vinul și cimbrul și gătiți până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 5 minute.
Tăiați Brie în 15 bucăți mici. Împărțiți amestecul de ciuperci între cojile de filo. Topiți fiecare cu o bucată de brânză. Întoarceți cojile la cuptor și coaceți până când brânza s-a topit, aproximativ 5 minute.
Transferați mușcăturile într-un platou de servire.
Garnisiți cu arpagic și serviți cald.