Rețeta de Mușchiuleț de porc umplut cu sos de coacăze poate fi preparată în aproximativ 1 oră și 30 de minute . Acest fel principal are 408 calorii , 32 g de proteine și 17 g de grăsimi per porție. Această rețetă este pentru 12 persoane. Pentru 2,06 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, oțet de mere, sare și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Vă este oferită de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 60% . Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ cotlete de mușchiuleț de porc glazurate cu arțar, sos de curmale și couscous prăjit cu nuci de pin , mușchiuleț de porc preparat lent cu sos de mere și cimbru și frunze de mentă și batoane Streusel cu coacăze roșii .
Instrucțiuni
1
Puneți nucile într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până se măcină. Dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Gătiți cârnații, mărul și usturoiul la foc mediu într-o tigaie mare, până când carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tăiați o fantă pe lungime în centrul fripturii până la 1,2 cm de fund. Deschideți friptura astfel încât să stea plată. Începând din centru, tăiați fiecare jumătate de friptură pe orizontală până la 1,2 cm de margine. Deschideți jumătățile astfel încât friptura să stea plată. Acoperiți cu folie alimentară. Aplatizați până la o grosime de 1,2 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Îndepărtați plasticul.
6
Ungeți friptura cu unt de mere; ungeți cu lingura amestecul de cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Mere
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
7
Rulați aluatul în stilul unui rulou de gelatină, începând cu latura lungă. Legați cu sfoară de bucătărie la intervale de 5 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
8
Așezați pe un grătar într-o tavă de copt puțin adâncă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
9
Coaceți, fără capac, la 175°C timp de 1 oră până la 1 oră și jumătate sau până când un termometru pentru carne arată 64°C.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
10
Lăsați să stea 10-15 minute înainte de a felia. Într-o cratiță mică, încălziți ingredientele pentru sos până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm