Mușchiuleț de porc asiatic marinat
Mușchiuleț de porc asiatic marinat este o rețetă asiatică pentru 6 porții. Vă urmăriți silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 294 de calorii , 25 g de proteine și 9 g de grăsimi per porție. Pentru 1,36 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. O persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sos Worcestershire, zahăr brun, piper și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Vă este oferită de Taste of Home. Per total, această rețetă obține un scor solid de 54% . Rețete similare includ pulpe de pui marinate asiatice , vinete marinate asiatice și mușchiuleț de porc învelit în bacon .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele opt ingrediente.
Turnați 1/2 cană de marinadă într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați carnea de porc; sigilați punga și întoarceți-o pentru a o acoperi. Dați la frigider timp de 8 ore sau peste noapte. Acoperiți și păstrați restul de marinadă la frigider.
Scurgeți și aruncați marinada.
Așezați carnea de porc pe un grătar într-o tavă de copt puțin adâncă.
Coaceți la 230°C timp de 20-25 de minute sau până când un termometru pentru carne arată 71°C, stropind ocazional cu marinada rezervată.
Lăsați să stea 5 minute înainte de a felia.