Mușchiul Diane
Dacă aveți aproximativ 20 de minute de petrecut în bucătărie, Tenderloin Diane ar putea fi o rețetă extraordinară fără gluten și cetogenă de încercat. O porție conține 368 de calorii, 21 g de proteine și 31 g de grăsimi. Pentru 3,42 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste of Home necesită muschi de vită, unt, ceapă verde și sare și piper. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 32%, ceea ce nu este atât de super. Rețete similare sunt Tenderloin Diane de porc, Tenderloin Steak Diane și Pork Tenderloin Diane.
Instrucțiuni
Frecați sare, piper și muștar pe ambele părți ale cărnii de vită. Într-o tigaie mare, topește untul la foc mediu-înalt; adăugați carne de vită. Gătiți până când carnea ajunge la starea dorită, câte 2 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare.
Scoateți pe un platou de servire; tine de cald.
Adăugați ceapa, sucul de lămâie și sosul Worcestershire în tigaie; gătiți și amestecați timp de 1 minut. Cu lingura peste carne.