Mușchiu de porc prăjit cu condiment de cacao
Mușchiul de porc prăjit cu condimente de cacao este o rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară, cu 8 porții. O porție conține 328 de calorii , 48 g de proteine și 12 g de grăsimi . Pentru 2,26 USD per porție , această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 24 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Foodnetwork necesită coriandru, cacao, cuișoare măcinate și sare de mare. Funcționează bine ca fel principal accesibil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 88% . Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt mușchiul de porc cu scorțișoară și condimente , mușchiul de porc cu cimbru-fenicul și sos de cremă de cidru și fripturile de vită cu friptură creolă de condimente .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Într-o cratiță medie, la foc mediu, prăjiți boabele de piper alb și semințele de coriandru până când încep să pătrundă.
Se ia de pe foc și se pisează până la o pulbere fină într-o moară de condimente sau într-o râșniță de cafea.
Amestecați piperul măcinat și coriandru cu condimentele rămase, cacao și sare.
Tăiați muschii de porc de grăsime și piele argintie. Frecati cu o cantitate generoasa de condiment de cacao.
Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-înalt până se încinge, dar nu se afumă. Prăjiți fiecare muschi pe toate părțile până la o culoare maro bogată, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Luați muschii de pe foc și terminați la cuptor pentru aproximativ 10 minute sau până când sunt fierte.
Lăsați muschii să se odihnească din cuptor cel puțin 10 minute înainte de a le tăia.
Frecarea suplimentară cu condimente de cacao se va păstra într-un recipient ermetic până la 3 luni.
Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese
Muschiu de porc in meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Malbec și Sangiovese. Corpul ușor al Pinot noir este grozav pentru bucăți slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cu carne, tocane și alte mâncăruri cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu bucăți grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tobacco Road Pinot Noir, Vin. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Tobacco Road Pinot Noir, Vin
Aromele de plăcintă cu cireșe, rodie și fructe de litchi sunt urmate de arome vibrante de dulceață de căpșuni, cu note de frișcă, cuișoare și condimente de scorțișoară. Acesta este un vin frumos, cu un acid strălucitor și o structură prietenoasă cu alimentele.