Mușchiu de porc prăjit cu condiment de cacao

Mușchiu de porc prăjit cu condiment de cacao
Mușchiul de porc prăjit cu condimente de cacao este o rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară, cu 8 porții. O porție conține 328 de calorii , 48 g de proteine și 12 g de grăsimi . Pentru 2,26 USD per porție , această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 24 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Foodnetwork necesită coriandru, cacao, cuișoare măcinate și sare de mare. Funcționează bine ca fel principal accesibil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 88% . Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt mușchiul de porc cu scorțișoară și condimente , mușchiul de porc cu cimbru-fenicul și sos de cremă de cidru și fripturile de vită cu friptură creolă de condimente .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-o cratiță medie, la foc mediu, prăjiți boabele de piper alb și semințele de coriandru până când încep să pătrundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper AlbBoabe De Piper Alb
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se ia de pe foc și se pisează până la o pulbere fină într-o moară de condimente sau într-o râșniță de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
4
Amestecați piperul măcinat și coriandru cu condimentele rămase, cacao și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
5
Tăiați muschii de porc de grăsime și piele argintie. Frecati cu o cantitate generoasa de condiment de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
6
Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-înalt până se încinge, dar nu se afumă. Prăjiți fiecare muschi pe toate părțile până la o culoare maro bogată, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Luați muschii de pe foc și terminați la cuptor pentru aproximativ 10 minute sau până când sunt fierte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Lăsați muschii să se odihnească din cuptor cel puțin 10 minute înainte de a le tăia.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Frecarea suplimentară cu condimente de cacao se va păstra într-un recipient ermetic până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Muschiu de porc in meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Malbec și Sangiovese. Corpul ușor al Pinot noir este grozav pentru bucăți slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cu carne, tocane și alte mâncăruri cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu bucăți grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tobacco Road Pinot Noir, Vin. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Tobacco Road Pinot Noir, Vin
Tobacco Road Pinot Noir, Vin
Aromele de plăcintă cu cireșe, rodie și fructe de litchi sunt urmate de arome vibrante de dulceață de căpșuni, cu note de frișcă, cuișoare și condimente de scorțișoară. Acesta este un vin frumos, cu un acid strălucitor și o structură prietenoasă cu alimentele.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Revista