Mușchi feliat înăbușit în ceapă, cu plăcintă cu cartofi Roquefort și salată de spanac cu sos de slănină
Nevoie de un curs principal fără gluten? Muschiulet feliat sufocat în ceapă, cu plăcintă cu cartofi Roquefort și salată de spanac cu sos de slănină ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 11,32 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 102G de proteine, 68G de grăsime, și un total de 1214 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână cartofi, capace de ciuperci, scallions și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cruda Sanatoasa ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată de spanac cu slănină, ceapă caramelizată, ciuperci și brânză albastră într-un sos de sos de slănină acoperit cu un ou fiert tare, Friptură înăbușită în slănină și ceapă, și Slow-aragaz sufocat de pui cu Bacon & ceapa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți tigaia la grătar la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
2
Scoateți carnea din frigider și desfaceți-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Lăsați carnea de vită să stea câteva minute, pentru a lua frigul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Încălziți o tigaie medie la foc moderat.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați untul și ceapa feliată într-o tigaie fierbinte și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Sotati ceapa timp de 25 de minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa are culoarea caramelului, frageda si dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Între timp, așezați boabele de piper într-o pungă de depozitare a alimentelor grele. Loviți boabele de piper cu o tigaie mică și grea pentru a le sparge. Ungeți carnea cu puțin sos Worcestershire pe fiecare parte folosind o perie de patiserie. Înveliți fripturile pe 1 parte cu boabe de piper negru crăpate. Grill fripturi 5 minute pe fiecare parte pentru mediu rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Fasole Verde Murată
6 Fripturi De 8 Uncii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Între timp, încălziți resturile de piure de cartofi la mare în cuptorul cu microunde timp de 5 minute. Dacă utilizați cartofi instant, pregătiți-vă să împachetați instrucțiunile și transferați cartofii calzi într-un bol de amestecare. Amestecați brânza și scallionii în piureul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Felii Old-World Pizza Meat Loaf (rețetă și în Recipe Finder), Tăiate Cubulețe
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc moderat. Înveliți interiorul tigaiei cu unt pentru a ajuta la cruste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Întindeți cartofii brânzoși într-un strat uniform în tigaie și lăsați-i să se rumenească și să se rumenească pe fund, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Tăiați ușor stratul de cartofi în jumătate cu un cuțit de unt, aveți grijă să nu vă zgâriați suprafața antiaderentă. Îndoiți o jumătate deasupra opusului, făcând o plăcintă de cartofi în formă de jumătate de lună, cu un exterior crud și un centru moale și brânzos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu Albastre
12
În timp ce fripturile și cartofii se gătesc, se rumenesc slănina tocată în tigaia mică pe care ați folosit-o pentru a sparge boabele de piper la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
6 Fripturi De 8 Uncii
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Transferați bucățile de slănină rumenite pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge. Ștergeți tigaia și reveniți la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon Biți
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Adăugați 1 / 2 cană oțet balsamic în tigaie și aduceți la un balon. Reduceți căldura la minim și fierbeți 1 până la 2 minute, până când oțetul este redus la jumătate și gros. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Se toarnă spanacul în bolul de salată. Sus cu slănină și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
16
Bateți uleiul de măsline extravirgin în oțet cald și turnați peste salată. Aruncați salata și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
17
Condimentați fripturile gătite cu puțină sare și îndepărtați-le pe o placă de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
18
Lăsați fripturile să se odihnească timp de 5 minute pentru ca sucurile să se redistribuie uniform prin carne. Dacă feliați într-o friptură fierbinte, sucurile se vor epuiza și prima mușcătură va fi singura gustoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
19
Feliați fripturile subțiri împotriva bobului cărnii. Sufoca felii de friptură în ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6 Fripturi De 8 Uncii
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
20
Tăiați plăcinta de cartofi în 4 pene și serviți de-a lungul fripturilor laterale cu salată de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.