Mușchi De Porc Balsamic De Arțar

Mușchi De Porc Balsamic De Arțar
Filetele de porc balsamice de arțar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 196 calorii, 24g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână piper, sare, pansament arțar-balsamic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până arțar ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes de arțar-nuc ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 60%. Rețete similare sunt Balsamic Friptură De Porc Muschiulete, Rozmarin-balsamic de porc, și Filete De Porc Glazurate De Arțar.

Instrucțiuni

1
Feliați filetele pe lungime, tăind spre, dar nu prin, cealaltă parte. Deschideți jumătățile, așezând coapsele plate.
2
Așezați filetele într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Adăugați 1/4 cană pansament arțar-Balsamic; sigilați și agitați pentru a acoperi. Marinați la frigider 20 de minute sau până la 8 ore, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
4
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Așezați restul de 1/4 cană de pansament arțar-Balsamic într-o cratiță mică și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 2 minute sau până la sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Scoateți filetele din marinată; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
7
Presărați filetele uniform cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8
Așezați pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătați 8 minute pe fiecare parte sau până când un termometru înregistrează 155 sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Scoateți carnea de porc din grătar; acoperiți și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Tăiați carnea de porc peste cereale în felii subțiri și stropiți cu pansament redus de arțar-Balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista