Mușchi De Porc Balsamic De Arțar
Filetele de porc balsamice de arțar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 196 calorii, 24g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână piper, sare, pansament arțar-balsamic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până arțar ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes de arțar-nuc ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 60%. Rețete similare sunt Balsamic Friptură De Porc Muschiulete, Rozmarin-balsamic de porc, și Filete De Porc Glazurate De Arțar.
Instrucțiuni
Feliați filetele pe lungime, tăind spre, dar nu prin, cealaltă parte. Deschideți jumătățile, așezând coapsele plate.
Așezați filetele într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați 1/4 cană pansament arțar-Balsamic; sigilați și agitați pentru a acoperi. Marinați la frigider 20 de minute sau până la 8 ore, întorcând punga ocazional.
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Așezați restul de 1/4 cană de pansament arțar-Balsamic într-o cratiță mică și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 2 minute sau până la sirop.
Scoateți filetele din marinată; aruncați marinada.
Presărați filetele uniform cu sare și piper negru.
Așezați pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătați 8 minute pe fiecare parte sau până când un termometru înregistrează 155 sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți carnea de porc din grătar; acoperiți și lăsați să stea 5 minute.
Tăiați carnea de porc peste cereale în felii subțiri și stropiți cu pansament redus de arțar-Balsamic.