Muttar Paneer
Muttar Paneer necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 268 calorii, 8g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți stoc de legume, paneer, stropire de sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Rețete similare includ Muttar paneer masala, matar paneer, cum să faci mutter paneer, punjabi matar paneer, și Shahi Paneer - brânză de vaci indiană în sos de roșii-Paneer s.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul o tigaie mare și adăugați cuburile de paneer, în 2 loturi, și prăjiți până devin aurii.
Scoateți cuburile de aur la o grosime dublă de prosop de bucătărie. (Este posibil să se usuce prăjiți cuburile paneer în tigaie fără ulei, pentru a evita stropirea uleiului. Apoi continuați cu rețeta de mai jos.)
Se toarnă toate, cu excepția a aproximativ 2 linguri de ulei din tigaie.
Puneți ceapa, cățelele de usturoi și ghimbirul într-un robot de bucătărie și blitz la o pulpă grosieră. Se prăjește ușor aproximativ 5 minute cu o stropire de sare. Se amestecă garam masala și turmericul și se gătește încă 2 minute înainte de a adăuga mazărea încă congelată.
Se dizolvă piureul de roșii în bulionul de legume și se toarnă peste conținutul tigaiei. Amestecați din nou și reduceți focul la minim, acoperiți cu folie sau un capac și gătiți timp de 15 minute, gustând pentru a verifica dacă mazărea este fragedă. Puteți găti Paneer muttar până în această etapă, dacă doriți, descoperind și apoi reîncălzind ușor cu brânza tăiată cubulețe, cu ulei, sau continuați direct acum.
În acest caz, scoateți folia și adăugați cuburile de paneer pentru a le încălzi înainte de servire.