Muschiulet Reuben Prăjit
Muschiuletul Reuben prăjit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 467 calorii, 26g de proteine, și 28G de grăsime per portie. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pesmetul de secară, filetul de vită, ceapa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi mărul, puteți urma acest fel principal cu Petrecere Cu Mere! Din boltă – budincă de pâine Craisin de mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi Prăjiți Încărcați De Ruben, Friptură de vită prăjită cu piper prăjit și sos de măsline negru, și Muschiulet de curcan prăjit cu ierburi cu sos de Mango, tei și ghimbir și cartofi dulci prăjiți.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați măr, ceapă și ienibahar; sotati pana cand ceapa este frageda.
Se ia de pe foc; se amestecă varza murată. Pune deoparte.
Tăiați grăsimea din filet.
Se taie muschiulet pe lungime în jos Centru, tăiere la, dar nu prin, de jos. Flip tăiat bucată afară pentru a mări muschiulet.
Periați 1/4 cană pansament pe suprafața tăiată a cărnii. Se amestecă amestecul de varză peste pansament. Aduceți părțile laterale ale cărnii împreună și legați-le în siguranță la intervale de 2 inci folosind sfoară grea.
Periați restul de 2 linguri de pansament peste filet.
Presărați filetul cu piper și rulați în pesmet.
Așezați, cu cusătura în jos, pe un suport într-o tigaie acoperită cu spray de gătit. Introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă parte a filetului, dacă doriți.
Coaceți, neacoperit, la 425 timp de 50 până la 60 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 145 (mediu-rar) sau 160 (mediu). Acoperiți cu folie de aluminiu ultimele 25 de minute de coacere pentru a preveni rumenirea excesivă, dacă este necesar.
Scoateți filetul din cuptor și lăsați să stea 10 minute.
Tăiați în felii groase de 1/2 inci.