Muschiulet de vita la gratar cu ceapa de primavara la gratar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de vită la grătar cu ceapă de primăvară la grătar. Această rețetă face 8 porții cu 729 calorii, 32g de proteine, și 65g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.85 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți suc de lămâie, hrean, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Ceapă de primăvară la grătar și ochi de coaste, The Crisper Whisperer: Ceapă De Primăvară La Grătar, și Sparanghel la grătar și ceapă de primăvară cu pansament cu lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt.
Se macină condimentele prăjite într-o râșniță de condimente și se adaugă într-un bol mic cu cayenne. Îndoiți capătul cozii cărnii de vită sub pentru a crea o rolă de carne care are o grosime uniformă. Legați-vă cu sfoara măcelarului pentru a vă asigura. Acest lucru va ajuta carnea să gătească uniform și să fie manipulată cu ușurință. Odată ce filetul este legat, condimentați carnea de vită generos cu sare și frecați cu amestecul de condimente. Dă-i un mic masaj cu ulei de măsline extra-virgin.
Așezați filetul pe grătarul preîncălzit și grătați pe toate părțile până când este foarte maro și carbonizat la exterior. Când filetul este frumos și maro pe toate părțile, mutați-l într-o parte mai rece a grătarului și închideți grătarul și gătiți până când este gătit la coacerea dorită (mediu rar pentru mine), aproximativ 20 până la 25 de minute sau cam așa ceva pentru mediu-rar. Dacă gătiți în interior, puneți carnea într-un cuptor preîncălzit de 375 grade F pentru a prăji la coacerea dorită, aproximativ 125 până la 130 grade F pentru mediu-rare.
Scoateți carnea de pe grătar sau cuptor pe o tăietură și lăsați să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de feliere; acest lucru va menține filetul foarte suculent.
Între timp, aruncați ceapa cu ulei de măsline extravirgin și sare și puneți-o pe grătarul preîncălzit. Grătați până când sunt moi și carbonizate.
Scoateți din grătar și rezervați.
Pentru a servi, scoateți șirul din carnea de vită.
Tăiați în felii relativ subțiri, dar mai groase dacă preferați.
Serviți 3 felii de vită, pentru fiecare porție, cu ceapa la grătar și o lingură de cremă de hrean.
Combinați toate ingredientele într-un bol de servire. Gust pentru condimente, reglați sarea dacă este necesar. Ușor peasy!