Muschiulet De Porc Umplute Cu Ciuperci

Muschiulet De Porc Umplute Cu Ciuperci
Muschiulet de porc umplute cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,95 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 530 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, rozmarin, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Muschiulet de porc umplute cu ciuperci sărate, Prosciutto-filet de porc umplut cu sos de ciuperci, și Filet de porc umplut cu sos de ciuperci Shiitake.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, aduceți apă și ciuperci porcini la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scoateți din căldură; lăsați să stea 30 de minute.
3
Între timp, faceți o fantă longitudinală în centrul cărnii de porc până la 1/2 in. de jos. Deschideți carnea astfel încât să fie plată; acoperiți cu folie de plastic. Aplatiza la 3/8-in. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
4
Îndepărtați folia de plastic; presărați cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
5
Zdrobiți cârnații într-o tigaie mare; adăugați 2 căni de ciuperci shiitake și ceapă. Gatiti la foc mediu pana cand carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se ia de pe foc; amestecați firimiturile de pâine, 3 lingurițe de pătrunjel, rozmarin și salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Gât De PuiGât De Pui
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
7
Scurgeți ciupercile porcini, rezervând lichid. Se toacă ciupercile; se amestecă în amestecul de cârnați împreună cu 3 linguri de lichid de înmuiere. Lingura umplutura jos centrul de carne de porc; aduce părți lungi peste umplutura pentru a închide. Tie la 2-in. intervale cu șir de bucătărie; capete sigure cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
8
Așezați pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
9
Se coace, neacoperit, la 425 de minute pentru 30-35 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 160 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
11
Pentru sos, într-o cratiță mică, sotează ciupercile shiitake rămase în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
12
Se presară cu făină; se amestecă până se amestecă. Adăugați treptat bulion și 1/4 cană lichid de înmuiere a ciupercilor. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă restul de sare, piper și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
13
Serviți cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Menage A Trois Malbec. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Menage A Trois Malbec
Menage A Trois Malbec
Un amestec irezistibil de mure, afine, cireșe întunecate și indicii de condimente în urma sa. Cu taninuri moi, rotunde și un finisaj catifelat, acest vin este personificat de pasiune.Împerecherea perfectă cu carne de porc la grătar, somon afumat și paste cu sos pesto.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista