Muschiulet De Porc Prăjit Cu Rozmarin

Muschiulet De Porc Prăjit Cu Rozmarin
Rozmarinul de porc prăjit este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă face 9 porții cu 199 calorii, 32g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper măcinat grosier, muștar dijon, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Portocaliu Rozmarin Prăjită Muschiulet De Porc, Muschiulet de porc cu prune prăjite și rozmarin, și Muschiulet de porc prăjit cu usturoi-rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele cinci ingrediente. Puneți deoparte 1/3 cană; acoperiți și refrigerați. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați carnea de porc și marinada rămasă. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Scurgeți și aruncați marinada din carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Așezați carnea într-o tigaie acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Se toarnă marinada rezervată deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
5
Se coace, neacoperit, la 350 de Centimetre timp de 40-45 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 160 de Centimetre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Bodega DiamAndes Grande Reserva Malbec-Cabernet cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Bodega DiamAndes Grande Reserva Malbec-Cabernet
Bodega DiamAndes Grande Reserva Malbec-Cabernet
O culoare rubinică curată, profundă și strălucitoare. Arome de boabe roșii și note de cireșe care arată intensitate și prospețime. Structură excelentă, taninuri corpolente cu arome de fructe coapte, catifelate și foarte bine echilibrate.Amestec: 75% Malbec, 25% Cabernet-Sauvignon
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate23
Revista