Filet de porc la grătar cu sos de salvie de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 283 calorii. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Filet dublu de porc prăjit cu sos proaspăt de salvie și tigaie cu mere, Rozmarin-salvie și usturoi filet de porc cu sos de afine sălbatice, și Carne de porc la grătar cu măr și salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți un grătar pentru foc mediu (350 până la 450; puteți ține mâna de 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 5 până la 7 secunde).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Bateți împreună 1/2 cană de cidru, oțetul, uleiul, șalota, sarea și 1 lingură. sage într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Oțet
Cidru
1/2 Crenguță Rozmarin
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați bucăți de porc în castron și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Când grătarul este fierbinte, îndepărtați carnea de porc, rezervând marinada și gătiți, întorcându-vă ocazional, până când un termometru citit instant introdus în centrul cărnii citește 150, aproximativ 20 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Fulgi De Legume
5
Transferați pe o tăietură și cort cu folie pentru a vă odihni.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Folie De Aluminiu
6
Între timp, într-o cratiță mică, aduceți marinada și restul de 1/2 cană de cidru la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când lichidul este redus la jumătate, 6 până la 7 minute. În ultimul moment, amestecați untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Unt
Cidru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
7
Tăiați carnea de porc în 1/4-in. felii, se stropesc porții cu sos și se presară cu salvie rămasă.
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.