Muschiulet de porc la gratar cu iaurt si var

Filetul de porc la grătar cu iaurt și Var este un fără gluten și primar rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 206 calorii. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, coajă de tei, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Rețete similare includ Muschiulet De Porc Chili Lime La Gratar, Chipotle Var La Gratar Muschiulet De Porc – Ia Mea, și Muschiulet de porc la gratar cu usturoi si var.
Instrucțiuni
Presărați carnea de porc uniform cu sare și piper.
Așezați într-un vas de copt sau într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar.
Se amestecă împreună iaurt și următoarele 6 ingrediente. Rezervați 1 cană amestec de iaurt; acoperiți și răciți.
Se amestecă amestecul de iaurt rămas peste carnea de porc, frecându-se uniform peste carnea de porc. Acoperiți sau sigilați și răciți 2 ore.
Scoateți carnea de porc din marinată, aruncând marinada.
Grătar, acoperit cu capac de grătar ,la foc mediu-mare( 350 până la 400), 20 de minute, rotind o dată sau până când termometrul de carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Scoateți din căldură; lăsați să stea 10 minute.
Se taie în felii de 1/2 inch; se servește cu 1 cană rezervată amestec de iaurt.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir, și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiulet de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Zuccardi Aluvional Altamira Malbec cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 90 de dolari pe sticlă.
![Zuccardi Aluvional Altamira Malbec]()
Zuccardi Aluvional Altamira Malbec
Roșu intens și nuanțe violete. Caracter complex de fructe cu note de căpșuni, cireșe și prune, completate de note proaspete pe bază de plante și florale. Palatul are o intrare mătăsoasă, cu o aciditate plină de viață, taninuri structurate excelente și un finisaj lung.