Muschiulet De Porc Glazurat Cu Cireșe

Muschiulet De Porc Glazurat Cu Cireșe
Muschiuletul de porc glazurat cu cireșe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 177 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de zahăr brun, amestec de suc de cireșe, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până sos de soia ar putea urma acest curs principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Muschiulet De Porc Umplut Cu Cireșe Și Elvețiene Cu Salvie De Cireșe, Filet De Porc Glazurat, și Filet De Porc Glazurat Cu Smochine.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați sucul de cireșe, zahărul brun, sosul de soia, amidonul de porumb și ghimbirul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 8-10 minute sau până se îngroașă ușor, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De CireșeSuc De Cireșe
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Între timp, așezați filetele pe un suport într-o tigaie de prăjire căptușită cu folie; presărați sare și piper. Puneți deoparte 1/4 cană glazură pentru servire. Puneți jumătate din glazura rămasă peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Se coace, neacoperit, la 425% pentru 35-40 minute sau până când un termometru pentru carne citește 160%, ungându-se ocazional cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
5
Se servește cu glazură rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir, și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiulet de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Reginato Malbec Rosa. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Reginato Malbec Rose
Reginato Malbec Rose
Malbec pare un erou improbabil pentru un strugure de vin spumant, dar când vrei ca rosul tău să arate o culoare și un caracter real, atunci Malbec este omul tău. Crisp și uscat cu căpșuni minunat, arome de rubarbă și arome. Doar un indiciu de structură de tanin, condiment floral și un finisaj elegant uimitor completează gura. Vorbește despre bogatul strugure Malbec, dar nu își pierde niciodată natura ușoară, răcoritoare. Acesta vă va oferi un motiv bun pentru a bea vin spumant cu felul principal!
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista