Muschiuletul de porc cu var de ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.48 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 48G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 464 calorii. Această rețetă servește 2. 24 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de zahăr din trestie, ulei de măsline, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este extraordinar. Încercați Muschiulet De Porc Cu Var De Ghimbir, Filet De Porc Cu Soia, Ghimbir Și Var, și Muschiulet De Porc Chili-Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți sosul de soia, oțetul de vin de orez, zahărul din trestie, sucul de lămâie, coaja de tei, ceapa verde, usturoiul, ghimbirul măcinat și sosul de usturoi chile împreună într-un vas mare de sticlă sau ceramică; adăugați carnea de porc feliată și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți vasul cu folie de plastic și marinați la frigider cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Orez
Praf De Ghimbir
Ceapa Verde
Zahăr Granulat
Suc De Lămâie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Sos De Soia
Usturoi
Ardei Iute
Sos
Carne De Porc
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bateti
Bol
2
Scoateți carnea de porc din marinată și scuturați excesul. Aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Zahăr Roșu Grosier
Carne De Porc
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti feliile de porc in ulei pana cand nu mai sunt roz in centru, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească 145 grade F (63 grade C).
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher) cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.