Muschiulet de porc cu sos picant de ardei iute de ananas

Muschiulet de porc cu sos picant de ardei iute de ananas
Muschiulet de porc cu sos picant ananas piper Chutney ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 282 calorii, 35g de proteine, și 7g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $ 2.37 pe portie. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână filet de porc, suc de portocale, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Muschiulet de porc cu sos de ardei rosu, Filet de porc cu sos de roșii și piper, și Muschiulet de porc glazurat cu miere cu sos de pepene galben-ananas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F. Se condimentează carnea de porc cu sare și piper; perie cu muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se pune în tigaie și se coace până când temperatura internă ajunge la 145 de grade F, aproximativ 35 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Scoateți din tigaie și lăsați să se odihnească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se amestecă chutney și sucul de portocale împreună într-o cratiță mică; se încălzește la foc mic până se încălzește. Feliați filetul în medalioane și serviți cu sos. Sus cu ierburi, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Revolution Wine Company El Libre Malbec cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Revolution Wine Company El Libre Malbec
Revolution Wine Company El Libre Malbec
El Libre este inspirat de zilele eroice ale Revoluției din mai din Argentina. Această revoluție a fost lupta pentru drepturile oamenilor și libertatea de dominația colonială. Promovăm și celebrăm această libertate în întreaga lume. Vă rugăm să ni se alăture în timp ce ridica un pahar pentru EL LIBRE. Malbec fructat și aromat, de culoare visiniu profund și arome interesante de fructe de pădure roșii cu note subtile de tutun. Aromele de cireșe negre și fructe roșii sunt completate de note erbacee ușoare care duc la un finisaj moale și echilibrat.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate53
Revista