Muschiulet de porc cu sos de vișine savuros

Muschiulet de porc cu cimbru Cherry Port sos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 212 calorii. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de piper, sare, bulion de pui mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Filet De Porc Cu Sos De Port De Smochine, Filet de porc umplut cu sos Marsala-Port, și Cotlet de porc prăjit cu sos de vișine-Port tartă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți portul într-o măsură de sticlă de 1 cană. Cuptor cu microunde la 20 de secunde sau până când este foarte cald.
Combinați portul și cireșele; acoperiți și lăsați să stea 10 minute sau până se înmoaie.
Scurgeți cireșele într-o strecurătoare peste un bol, rezervând portul.
Combinați făina, coriandrul, sarea și piperul într-un vas superficial. Carne de porc dragă în amestec de făină. Topiți untul într-o tigaie grea mare la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scoateți carnea de porc; amestecați portul rezervat, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Adăugați cireșe și șobolani. Reduceți căldura; gatiti 3 minute, amestecand frecvent. Se amestecă bulionul; se aduce la foc mic.
Întoarceți carnea de porc în tigaie. Acoperiți parțial și gătiți 10 minute. Descoperiți și gătiți 12 minute sau până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă porție înregistrează 155 (ușor roz), transformând ocazional carnea de porc.
Tăiați în felii și serviți cu sos.