Muschiulet de porc cu sos cremos Dijon

Muschiulet de porc cu sos cremos Dijon
Filetul de porc cu sos cremos Dijon este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 243 calorii, 32g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 90 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână cremă condensată de supă de ciuperci, muștar dijon, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 85%. Încercați Muschiulet de porc cu sos de zmeura Dijon, Muschiulet de porc cu sos Dijon Marsala, și Muschiulet de porc cu sos brun Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Condimentează filetele de porc cu sare, piper și praf de usturoi. Gatiti carnea de porc in ulei, rotind pana se rumeneste pe toate partile, 5 pana la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți din tigaie și puneți deoparte. În aceeași tigaie, gătiți ceapa și ciupercile până se rumenesc ușor și încep să se înmoaie; 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se toarnă vinul într-un aragaz lent; se amestecă ceapa și ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Așezați carnea de porc rumenită deasupra legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Carne De PorcCarne De Porc
5
Combinați supa de ciuperci, muștarul Dijon și smântâna într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar DijonMuștar Dijon
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
SmântânăSmântână
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Întindeți amestecul peste carnea de porc. Acoperiți aragazul lent; gătiți la foc mic până când carnea de porc este fragedă și lichidele au format un sos; 7 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. La Celia Pioneer Malbec cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
La Celia Pioneer Malbec
La Celia Pioneer Malbec
Finca La Celia Pioneer Malbec 2017 este un vin atractiv, cu arome de fructe proaspete și coapte, în perfectă armonie cu delicatețea violetelor și a notelor de îmbătrânire a stejarului. Atac foarte bun asupra Palatului, cu concentrație fructată, tipic pentru Malbec, palat mediu ferm, dar în același timp elegant. Este un Malbec ideal de băut cu friptură de vită Argetină cu "empanadas"tipice.
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista