Muschiulet de porc cu sos brun Dijon

Muschiulet de porc cu sos brun Dijon
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Filetul de porc cu sos brun Dijon ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 3,14 USD pe porție. O porție conține 467 calorii, 52G de proteine, și 15g de grăsime. Un amestec de condimente irvine condimente de ardei usturoi prăjit, muștar dijon, ulei de semințe de struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de semințe de struguri ar putea urma acest curs principal cu Strawberry Crumble ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Încercați Muschiulet de porc cu sos de zmeura Dijon, Muschiulet de porc cu sos Dijon Marsala, și Filet de porc cu crustă Panko cu sos de cremă Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
La începutul zilei, clătiți coapsele de porc pentru a îndepărta mirosurile nedorite și uscați-le cu șervețele de hârtie. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul și căutați coapsa de porc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Îndepărtați carnea de porc într-un platou utilitar și înveliți-l cu muștar, apoi rulați în condimente de piper de usturoi prăjit. Se lasă la frigider 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Transferați carnea de porc într-o tigaie acoperită sau într-o tigaie mare cu un mâner sigur pentru cuptor și prăjiți acoperită în cuptor până când furculița este fragedă, cel puțin 45 de minute. (Nu uitați să folosiți mănuși de cuptor atunci când scoateți tava din cuptor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Transferați carnea de porc într-un platou utilitar și lăsați să se odihnească într-un loc cald înainte de a tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
6
Adăugați vin alb în tigaia de prăjire și rotiți pentru a combina aromele cu sucurile din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
7
Așezați tigaia de prăjire la foc mediu (sau transferați într-o cratiță mică) pe plită și lăsați să se reducă ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
8
Adăugați sosul brun pregătit în sucurile de tigaie și vinul. Gatiti sosul pentru cateva minute pentru a integra aromele si pentru a se ingrosa. Se condimentează cu sare și piper și se strecoară sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
9
Așezați felii de carne de porc pe servirea vasului și lingurați sosul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos BrunSos Brun
Carne De PorcCarne De Porc
10
Garnisiți cu rozmarin tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista