Muschiulet de porc cu sos brun Dijon
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Filetul de porc cu sos brun Dijon ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 3,14 USD pe porție. O porție conține 467 calorii, 52G de proteine, și 15g de grăsime. Un amestec de condimente irvine condimente de ardei usturoi prăjit, muștar dijon, ulei de semințe de struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de semințe de struguri ar putea urma acest curs principal cu Strawberry Crumble ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Încercați Muschiulet de porc cu sos de zmeura Dijon, Muschiulet de porc cu sos Dijon Marsala, și Filet de porc cu crustă Panko cu sos de cremă Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
La începutul zilei, clătiți coapsele de porc pentru a îndepărta mirosurile nedorite și uscați-le cu șervețele de hârtie. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul și căutați coapsa de porc pe toate părțile.
Îndepărtați carnea de porc într-un platou utilitar și înveliți-l cu muștar, apoi rulați în condimente de piper de usturoi prăjit. Se lasă la frigider 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Transferați carnea de porc într-o tigaie acoperită sau într-o tigaie mare cu un mâner sigur pentru cuptor și prăjiți acoperită în cuptor până când furculița este fragedă, cel puțin 45 de minute. (Nu uitați să folosiți mănuși de cuptor atunci când scoateți tava din cuptor.)
Transferați carnea de porc într-un platou utilitar și lăsați să se odihnească într-un loc cald înainte de a tăia.
Adăugați vin alb în tigaia de prăjire și rotiți pentru a combina aromele cu sucurile din tigaie.
Așezați tigaia de prăjire la foc mediu (sau transferați într-o cratiță mică) pe plită și lăsați să se reducă ușor.
Adăugați sosul brun pregătit în sucurile de tigaie și vinul. Gatiti sosul pentru cateva minute pentru a integra aromele si pentru a se ingrosa. Se condimentează cu sare și piper și se strecoară sosul.
Așezați felii de carne de porc pe servirea vasului și lingurați sosul brun.
Garnisiți cu rozmarin tocat.