Muschiulet de porc cu sos brun Dijon

Muschiulet de porc cu sos brun Dijon
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Filetul de porc cu sos brun Dijon ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 3,14 USD pe porție. O porție conține 467 calorii, 52G de proteine, și 15g de grăsime. Un amestec de condimente irvine condimente de ardei usturoi prăjit, muștar dijon, ulei de semințe de struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de semințe de struguri ar putea urma acest curs principal cu Strawberry Crumble ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Încercați Muschiulet de porc cu sos de zmeura Dijon, Muschiulet de porc cu sos Dijon Marsala, și Filet de porc cu crustă Panko cu sos de cremă Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
La începutul zilei, clătiți coapsele de porc pentru a îndepărta mirosurile nedorite și uscați-le cu șervețele de hârtie. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul și căutați coapsa de porc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Îndepărtați carnea de porc într-un platou utilitar și înveliți-l cu muștar, apoi rulați în condimente de piper de usturoi prăjit. Se lasă la frigider 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Transferați carnea de porc într-o tigaie acoperită sau într-o tigaie mare cu un mâner sigur pentru cuptor și prăjiți acoperită în cuptor până când furculița este fragedă, cel puțin 45 de minute. (Nu uitați să folosiți mănuși de cuptor atunci când scoateți tava din cuptor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Transferați carnea de porc într-un platou utilitar și lăsați să se odihnească într-un loc cald înainte de a tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Adăugați vin alb în tigaia de prăjire și rotiți pentru a combina aromele cu sucurile din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
7
Așezați tigaia de prăjire la foc mediu (sau transferați într-o cratiță mică) pe plită și lăsați să se reducă ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
8
Adăugați sosul brun pregătit în sucurile de tigaie și vinul. Gatiti sosul pentru cateva minute pentru a integra aromele si pentru a se ingrosa. Se condimentează cu sare și piper și se strecoară sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
9
Așezați felii de carne de porc pe servirea vasului și lingurați sosul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos BrunSos Brun
Carne De PorcCarne De Porc
10
Garnisiți cu rozmarin tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista