Muschiulet de porc cu miere cu Salsa de Avocado-piersic

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Muschiulet de porc cu miere cu Salsa de Avocado-piersic ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,03 USD pe porție. O porție conține 339 calorii, 29G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, căței de usturoi, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 52%. Rețete similare sunt Muschiulet de porc la gratar cu salsa de Avocado-piersica si Guacamole Tomatillo la gratar, Filet de porc condimentat din Caraibe cu salsa de piersici, și Muschiulet de porc cu nectarine Avocado Salsa.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un vas mare de mică adâncime sau într-o pungă de plastic cu fermoar; adăugați carne de porc. Acoperiți sau sigilați și răciți 6 până la 8 ore.
Scoateți carnea de porc din marinată, aruncând marinada.
Se amestecă împreună miere și zahăr brun.
Ungeți carnea de porc cu amestec de miere; se presară cu semințe de susan.
Așezați pe un suport ușor uns într-o tigaie de prăjire.
Coaceți la 400 timp de 25 până la 30 de minute sau până când termometrul de carne introdus în cea mai groasă porție ajunge la 16
Se taie în felii; se servește cu salsa de Avocado-piersic.