Muschi de vitel prajit cu sos de tigaie Rossimbrox

Muschi de vitel prajit cu sos de tigaie Rossimbrox
Coapsa de vițel prăjită cu sos de tigaie Rossimbrox ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 4 și costă $3.18 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 467 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, tarhon, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Loin prăjit de vițel cu Foie Gras și sos de struguri roșii de cireșe, Coapsă De Vițel Prăjită, și Pui cu roșii prăjite cu ierburi și sos de tigaie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor. Condimentați vițelul cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se rumenesc peste tot, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Puneți tigaia în cuptor și prăjiți vițelul timp de aproximativ 45 de minute, sau până când carnea este doar ușor roz în centru și ajunge la 130 pe un termometru citit instantaneu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Transferați vițelul pe o tăietură, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 5 minute înainte de a felia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Puneți tigaia la foc mare și turnați în ros. Gatiti, razuind orice bucati rumenite din tigaie, pana cand sosul se reduce la 1/3 cana, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Bateți tarhonul și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
7
Transferați sosul într-un castron mic și serviți cu vițelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista