Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să încercați mușchi Crustați cu Rockin' Portobellos. Pentru $ 8.7 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1036 calorii, 46G de proteine, și 72g de grăsime. Această rețetă servește 2. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți frunze de cimbru, usturoi, hrean și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Mușchi cu crustă Nori cu Shiitake și Wasabi, Fripturi De Brânză Albastră Cu Crustă De Brânză, și Sfaturi de mușchi cu coajă de fenicul cu ardei grași pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Bateți împreună hreanul, muștarul, usturoiul, 2 linguri de piper negru și 1/4 cană de ulei de măsline într-un bol mic. Se amestecă firimiturile de pâine panko și se lasă deoparte. Condimentați fripturile de pe ambele părți cu sare de mare grosieră și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fripturi De Carne Din New York
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Ungeți amestecul de firimituri de pâine de hrean pe 1 parte a fripturilor de mușchi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
5
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați 2 linguri de ulei și 2 linguri de unt. Căutați fripturile timp de 2 minute, apoi întoarceți-le și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Scoateți fripturile într-o tavă cu un sfert de foaie cu un suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
Scurgeți excesul de ulei din tigaia sotată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Puneți fripturile la cuptor și gătiți până se rumenesc, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
În aceeași tigaie în care au fost arse fripturile, adăugați 2 linguri de unt și cimbru. Întoarceți focul la mare și adăugați ciupercile portobello.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Adăugați sarea și piperul și gătiți până când ciupercile sunt moi și ușor colorate, aproximativ 3 până la 4 minute. Se amestecă un strop de vin roșu, bulionul de vită și un strop de oțet de sherry. Reduceți până când lichidul acoperă doar ciupercile. Se amestecă restul de 2 linguri de unt pentru a da ciupercilor o consistență mai cremoasă. Aranjați fripturile pe farfurii de servire și deasupra cu ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Oțet De Sherry
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1 Cană De șalote, Tocate
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibitionist Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Expoziționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.