Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să încercați mușchi Crustați cu Rockin' Portobellos. Pentru $ 8.7 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1036 calorii, 46G de proteine, și 72g de grăsime. Această rețetă servește 2. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți frunze de cimbru, usturoi, hrean și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Mușchi cu crustă Nori cu Shiitake și Wasabi, Fripturi De Brânză Albastră Cu Crustă De Brânză, și Sfaturi de mușchi cu coajă de fenicul cu ardei grași pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Bateți împreună hreanul, muștarul, usturoiul, 2 linguri de piper negru și 1/4 cană de ulei de măsline într-un bol mic. Se amestecă firimiturile de pâine panko și se lasă deoparte. Condimentați fripturile de pe ambele părți cu sare de mare grosieră și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Ungeți amestecul de firimituri de pâine de hrean pe 1 parte a fripturilor de mușchi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
1-1/2 Căni De Bere
5
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați 2 linguri de ulei și 2 linguri de unt. Căutați fripturile timp de 2 minute, apoi întoarceți-le și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți fripturile într-o tavă cu un sfert de foaie cu un suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
7
Scurgeți excesul de ulei din tigaia sotată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Puneți fripturile la cuptor și gătiți până se rumenesc, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
9
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
10
În aceeași tigaie în care au fost arse fripturile, adăugați 2 linguri de unt și cimbru. Întoarceți focul la mare și adăugați ciupercile portobello.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați sarea și piperul și gătiți până când ciupercile sunt moi și ușor colorate, aproximativ 3 până la 4 minute. Se amestecă un strop de vin roșu, bulionul de vită și un strop de oțet de sherry. Reduceți până când lichidul acoperă doar ciupercile. Se amestecă restul de 2 linguri de unt pentru a da ciupercilor o consistență mai cremoasă. Aranjați fripturile pe farfurii de servire și deasupra cu ciupercile.
Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibitionist Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Expoziționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.