Carne de vită burgundă: Boeuf Bourguignon necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 751 calorii, 62g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $6.41 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 183 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de slănină, mușchi, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne de vită Burgundia Aka Boeuf Bourguignon a Lan Ivo, Boeuf Bourguignon (Tocană De Vită În Stil Burgund), și Boeuf En Daube-Tocană Clasică Franceză De Vită Burgundă (Bourguignon).
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare adâncă, cu fundul greu și un capac la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se adaugă slănină în tigaie și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Îndepărtați bucățile de slănină crocante cu lingura cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon Biți
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
4
Adăugați 1 1/2 linguri de unt în tigaie și topiți în picături de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De Slănină
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați ciuperci în tigaie și întoarceți-le pentru a acoperi uniform cu picături de unt și slănină. Condimentați feliile de ciuperci cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De Slănină
Sare și Piper
Ciuperci
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se sotează ciupercile 2 până la 3 minute și se adaugă ceapa în tigaie. Continuați să gătiți ceapa și ciupercile cu 2 până la 3 minute mai mult, apoi transferați pe o farfurie și readuceți tigaia la foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați untul rămas în tigaie și topiți-l, apoi adăugați carne în tigaia foarte fierbinte și rumeniți uniform pe toate părțile, menținând carnea în mișcare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați făină la carnea rumenită în tigaie și gătiți făina 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați vin în tigaie încet, amestecând. Când vinul ajunge la o bulă și ați răzuit picăturile de tigaie, adăugați în oală stocul și buchetul de crenguțe proaspete de salvie și cimbru. Acoperiți tigaia. Când lichidul fierbe, reduceți căldura la mediu. Gatiti acoperit 5 minute, scoateti capacul si adaugati ciupercile, ceapa si slanina inapoi in oala. Se fierbe cu capacul oprit până când sosul se îngroașă puțin. Reglați condimentele și îndepărtați buchetul de plante. Aruncați tăiței fierbinți cu ou cu unt și ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
Taitei De Ou
Salvie Proaspătă
Ciuperci
Condimente
Unt
Ceapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ierburi
Sos
Stoc
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Așezați un pat de tăiței într-un castron puțin adânc și turnați Burgundia de vită peste tăiței și serviți. ;
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. La Jota Howell Mountain Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.