Muschi De Porc Umplut

Muschi De Porc Umplut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul de porc umplut. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $2.92 pe portie. O porție conține 375 calorii, 52G de proteine, și 14g de grăsime. Dacă aveți cimbru măcinat, margarină, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. 67 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, care este mare. Încercați Muschi De Porc Umplut Cu Smochine, Carne De Porc Umplută Cu Carne De Porc Și Cârnați, și Cotlet De Porc Umplut Cu Prune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Încălziți margarina într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa, ciupercile și țelina în margarina fierbinte până când legumele sunt fragede, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Transferați legumele într-un castron. Se amestecă pâinea în legume până se umezește; se condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Tăiați muschiul de porc aproape pe jumătate pe lungime, tăind la aproximativ 1 inch de Jos; deschideți muschiul de porc ca o carte. Acoperiți cu folie de plastic și bateți ușor cu un ciocan de carne pentru a aplatiza carnea. Puneți umplutura pe coapsa de porc, rulați carnea peste umplutură și legați coapsa de porc împreună în trei locuri folosind sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
5
Așezați coapsa legată într-o tigaie și turnați aproximativ 3 linguri de apă în jurul fripturii. Condimentați friptura cu sare, piper negru, cimbru, herbes de Provence și pudră de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
6
Prăjiți muschiul de porc umplut până când un termometru de carne citit instantaneu introdus în centrul umpluturii citește 160 de grade F (70 de grade C), 2 1/2 până la 3 ore. Se odihnește carnea timp de 15 minute înainte de dezlegare și feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista