Muschi De Porc Umplut

Muschi De Porc Umplut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul de porc umplut. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $2.92 pe portie. O porție conține 375 calorii, 52G de proteine, și 14g de grăsime. Dacă aveți cimbru măcinat, margarină, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. 67 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, care este mare. Încercați Muschi De Porc Umplut Cu Smochine, Carne De Porc Umplută Cu Carne De Porc Și Cârnați, și Cotlet De Porc Umplut Cu Prune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți margarina într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa, ciupercile și țelina în margarina fierbinte până când legumele sunt fragede, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Transferați legumele într-un castron. Se amestecă pâinea în legume până se umezește; se condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Tăiați muschiul de porc aproape pe jumătate pe lungime, tăind la aproximativ 1 inch de Jos; deschideți muschiul de porc ca o carte. Acoperiți cu folie de plastic și bateți ușor cu un ciocan de carne pentru a aplatiza carnea. Puneți umplutura pe coapsa de porc, rulați carnea peste umplutură și legați coapsa de porc împreună în trei locuri folosind sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
5
Așezați coapsa legată într-o tigaie și turnați aproximativ 3 linguri de apă în jurul fripturii. Condimentați friptura cu sare, piper negru, cimbru, herbes de Provence și pudră de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Prăjiți muschiul de porc umplut până când un termometru de carne citit instantaneu introdus în centrul umpluturii citește 160 de grade F (70 de grade C), 2 1/2 până la 3 ore. Se odihnește carnea timp de 15 minute înainte de dezlegare și feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista